Lider du af angst?

”Kære Angst. Du har været i mit liv længe efterhånden. Du har forhindret mig i, at gøre det jeg gerne ville. Det er også lykkes for dig at få mig til at miste troen på mig selv. Jeg har besluttet mig for, at du ikke længere skal bestemme så meget over mig. Jeg ved godt, at du bare har forsøgt at passe på mig, men det har jeg ikke længere brug for. Jeg vil derfor ikke længere give dig så meget magt”

(Uddrag af en kvindes brev til sin angst.)

Angsten kan have mange ansigter og der findes mange forskellige former for angst. Angst er en grundfølelse vi som mennesker fra tidernes morgen, har haft brug for at kunne opleve. Angsten har nemlig hjulpet os til at tage os i agt for fare ved, at advare os og hjælpe os til, at flygte, kæmpe eller gemme os.

Angst kan stadig være nyttig for os i nogle situationer. Ikke desto mindre kan angst opleves, som en stor belastning og en hæmsko iht. at kunne leve sit liv frit.

 

Hvis du oplever, at angsten blander sig for meget i din tilværelse, kan du måske have brug for at få hjælp til, at forstå din angst bedre og/eller til at kunne ændre dit forhold til den, så den ikke længere er en hindring for din livsudfoldelse.

Til forside
Tlf: 20 63 18 00
 

Aalborg Psykolog Praksis // Rosenlunden 4 // 9000 Aalborg // Tlf: 20 63 18 00 // CVR: 28447752 // E-mail: lkd@aalborgpsykologpraksis.dk