Behandling af depression

”Det hele er gråt og trist. Jeg kan ikke rigtig se meningen med at være i live. Der værste er, at jeg føler, at jeg ikke magter at være en god mor”

Depressionen som tilstand kan i perioder i vores liv dukke op som en ubuden gæst. Du kan have en følelse af uoverkommelighed og have svært ved at overskue din fremtid. Du kan måske have svært ved at fungere i din hverdag.
Nogle gange kan du opleve, at du bebrejder dig selv, at du har det sådan og føle, at du ikke slår til eller er værd at elske.

 

Der vil dog altid være en sprække til lys. Kvinden, der er citeret ovenover er jo stadig mor og ved at begynde at tale om det, fik hun øje på hvordan hun bar sig ad med at vedblive at være mor. Det var starten til at kunne se lyset.

Sammen undersøger vi de tanker og følelser der knytter dig til depressionen med henblik på at give den en mindre indflydelse på dit liv og i sidste instans sende den ud af døren igen.

Til forside
Tlf: 20 63 18 00
 

Aalborg Psykolog Praksis // Rosenlunden 4 // 9000 Aalborg // Tlf: 20 63 18 00 // CVR: 28447752 // E-mail: lkd@aalborgpsykologpraksis.dk