Behandling af stress

”Før jeg blev sygemeldt med stress kunne jeg klare det der svarer til to mands arbejde en hel dag på to timer. Mit tempo var simpelthen enormt”

Citat fra en stressramt.

Stress er en tilstand som flere og flere oplever. Det behøver ikke altid være et problem. Når du er beskæftiget med noget du kan lide og når du skal yde noget ekstra i forhold til det, kan kroppen reagere ved at være ekstra på dupperne. Det kan være en god ting, både for dig, for din krop og selvfølgelig også for den opgave du er i gang med. Men nogle gange begynder stresstilstanden at have sit eget liv og influere negativt på både dig, din krop og på din opgave.

Du kan opleve en række symptomer kropsligt i form af eksempelvis hjertebanken, hovedpine, diarre. Kognitivt i form af svigtende hukommelse og koncentration.

Følelsesmæssigt kan du være gråd labil og irritabel. Så er det tid til at standse op og undersøge, hvordan du igen kan få magten tilbage i dit liv. jeg ser det som vores primære opgave at støtte dig til at leve dit liv i tråd med dine værdier.

Til forside
Tlf: 20 63 18 00
 

Aalborg Psykolog Praksis // Rosenlunden 4 // 9000 Aalborg // Tlf: 20 63 18 00 // CVR: 28447752 // E-mail: lkd@aalborgpsykologpraksis.dk