Individuelle samtaler hos psykolog Lotte Kappelskov Davidsen

”At man når det i sandhed skal lykkedes at en at føre et menneske hen til et bestemt sted først og fremmest må passe på at møde ham der, hvor han er og begynde der.”

Citat, Søren Kirkegaaard.

Forestil dig livet som et landskab. Landskabet forandrer sig hele tiden. Nogle steder er der fantastisk smukt og varmt, andre steder er der mere barskt og øde. Det kan indimellem være svært at finde vej. Nogle gange føler man, at man er faret helt vild og blevet væk fra både sig selv og andre. Andre gange kan det være svært at vide hvilken vej man skal vælge eller hvor man skal gå hen.

 

 Måske kender du retningen, men bliver nødt til at bestige et stort bjerg eller klatre på en stejl klippevæg for at nå dit mål.. Det kan også være, at du vandrer i ørknen og føler, at du snart ikke kan klare dig uden vand længere. Undervejs kan du opleve mange forskellige følelsesmæssige tilstande: til tider sorg, angst, vrede, andre gange glæde, lethed og kærlighed.

I den individuelle samtale har du mulighed for at invitere mig med på din vandring. Jeg vil, som Kirkegaard siger, møde dig der, hvor du er. Jeg tror til gengæld ikke, at jeg har svaret på, hvor du skal hen. Jeg anser dig for at være eksperten på dit eget liv. Jeg går på opdagelse sammen med dig og hjælper dig til at forcere landskabet.

”Hvorfor tager du ikke og føler efter i den gamle træstub? Man finder praktisk talt altid ting i gamle træstubbe” ”ja der kan du se” sagde Pippi ”der er ikke noget så godt som at være tingfinder”.
Astrid Lindgren: Bogen om Pippi Langstrømpe.

Til forside
Tlf: 20 63 18 00
 

Aalborg Psykolog Praksis // Rosenlunden 4 // 9000 Aalborg // Tlf: 20 63 18 00 // CVR: 28447752 // E-mail: lkd@aalborgpsykologpraksis.dk