Samtaleterapi for skilsmissegrupper

Når mor og far går fra hinanden, står børn og unge overfor nye spekulationer og udfordringer. For børn og unge er skilsmisse et tab. En sorg som kan være vanskelig at tale om, fordi børn og unge vil være loyale og nødigt gøre far og mor endnu mere kede af det. Derfor går mange børn og unge alene med en overset sorg, som kan føre til tristhed og ensomhed.
Om deres verden bliver hel igen, afhænger i høj grad af, om de får den støtte og hjælp de har brug for til at bearbejde deres tab.


En stor hjælp

Flere og flere forældre er heldigvis meget opmærksomme på at hjælpe deres børn helskindet igennem skilsmissen og har fået øjnene op for, at også børn og unge kan have brug for et forum, hvor de kan få talt om, hvad skilsmissen betyder for dem. Et forum, hvor de også kan møde andre i samme situation, og hvor de kan tale om det, de går og tænker på. Her kan de få hjælp til at forholde sig til og finde sig til rette med den forandrede hverdag og til at få sine ti verdner til at hænge sammen.


Forløbet

Derfor tilbyder vi grupper for henholdsvis børn og unge. Forløbet strækker sig for begge grupper over otte eftermiddage af to timer. I forbindelse hermed er der er forsamtale og en afslutningssamtale, hvor også far eller mor eller begge deltager.
Kontakt os for yderligere oplysninger.


Pris

Prisen for at deltage i grupperne er 400 kr. pr. gang. Det vil sige 3.200 for hele forløbet. Prisen for forsamtale og afslutningssamtale er 700 kr. pr. gang. Inkluderet i prisen er bogen ”far og mor er skilt, historien om far og mor og mig”.


Henvendelse

Lotte Kappelskov Davidsen lkd@aalborgpsykologpraksis.dk eller telefon 98163366
Du kan også kontakte
Henny Nørgaard (psykoterapeut MPF) henny@henny-n.dk
Læs mere om Henny på www.henny-n.dk

Til forside
Tlf: 20 63 18 00
 

Aalborg Psykolog Praksis // Hasserisvej 99 // 9000 Aalborg // Tlf: 20 63 18 00 // CVR: 32339840 // E-mail: info@aalborgpsykologpraksis.dk