Supervision

”Hvis du behandler andre som om de er det de kunne være, så bliver de alt det de kan være”

(Goethe.)

”Arbejde er ikke menneskets forbandelse, det er dets belønning, styrke og fornøjelse”

(George Sand)

Arbejdslivet byder som resten af livet på rig mulighed for læring, udvikling og vækst. Supervisionsrummet udgør en platform, hvor der kan ske en forankring af denne vækst. Her er det nemlig muligt, at undersøge situationer fra arbejdslivet med henblik på at blive klogere.

Som det er gældende for al min praksis, er jeg også her meget bevidst om at arbejde ud fra en anerkendende platform og med den narrative tilgang. Jeg ser supervisanden som ekspert på mit eget professionelle liv. Det er supervisandens egen viden, kompetencer og præferencer, der er i centrum for supervisionen. Der er fokus på supervisandens værdier og overbevisninger. Supervisors rolle er dog afgørende via måden at lede samtalen på. Via forskellige narrative metoder arbejdes på at understøtte supervisandens foretrukne historie i form af værdier, færdigheder og håb, som problemhistorien har fjernet ham eller hende fra.


Andre gange arbejdes ud fra andre positioner, hvor undervisning og rollespil kan indgå som centrale redskaber som hjælp til indlæring af en specifik metode.


Når der er mulighed for det, vil der også blive arbejdet med reflekterende teams og outsider witness. I de tilfælde vil en introduktion af metoderne indgå i forløbet.

Jeg tilbyder supervision til en lang række af fagpersoner: psykologer, læger, ledere, pædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter mv. Jeg tilbyder både individuel supervision og gruppesupervision.

 

Til forside
Tlf: 20 63 18 00
 

Aalborg Psykolog Praksis // Rosenlunden 4 // 9000 Aalborg // Tlf: 20 63 18 00 // CVR: 28447752 // E-mail: lkd@aalborgpsykologpraksis.dk