Udgivelser

”Mor og far er skilt – historien om mor og far og mig” Kristelig dagblads Forlag: 2011

Jeg har sammen med psykoterapeut Henny Nørgaard (MPF) skrevet bogen: ”far og mor er skilt – historien om mor og far og mig”. Bogen er udgivet på Kristeligt Dagblads Forlag.

Mor og far er skilt er en scrapbog til både forældre og børn, der har oplevet en skilsmisse. Her skal forældrene fortælle om dengang, de mødtes, om gode tider i familien og om tiden omkring skilsmissen. Barnet skal også fortælle sin historie – om gode stunder og svære tider, om livretter og sommerferier og alt det nye. Bogen er den bedst tænkelige håndsrækning til skilsmissebørn og deres forældre.
 
Denne bog er et virkelig godt værktøj til delebørnene og deres forældre. Her er mulighed for at få hul på bylden og få sat ord på følelser, tanker, spørgsmål og drømme. Henny Nørgaard og Lotte Kappelskov Davidsen har beriget de danske skilsmisseforældre med denne bog” (Adm. Direktør Helle Lauersen, delebarn.dk)

Man bliver bare sådan superglad” siger Filippa 8 år om det at udfylde bogen.

Bogen koster 245 kr. og kan købes i alle landets boghandlere. Køb bogen her.

”Angsten for kræft”
Pfizer Danmark: 2006

”Angsten for kræft er et temahæfte, som henvender sig til både klienter og professionelle. I temahæftet beskriver Lotte Kappelskov Davidsen med udgangspunkt i hendes mangeårige erfaringer med kræftpatienter, hvad der sker, når man som menneske rammes af kræft. Hun beskriver et terapeutisk forløb med en kvinde, som er uhelbredelig syg af kræft.

Hæftet koster 75 kr. og kan bestilles via Pfizer Danmark, Lautrupsvej 8, 2750 Ballerup tlf. 44201100

Til forside
Tlf: 20 63 18 00
 

Aalborg Psykolog Praksis // Rosenlunden 4 // 9000 Aalborg // Tlf: 20 63 18 00 // CVR: 28447752 // E-mail: lkd@aalborgpsykologpraksis.dk