Mor og far er skilt

Når forældre går fra hinanden, bliver barnet ofte bange for om de fortsat vil være mor og far for barnet, og for hvordan fremtiden vil blive.

Arbejdet med ”Mor og far er skilt – historien om mor og far og mig” er en mulighed for dialog, til at hjælpe barnet med at bearbejde dets følelser og at skabe orden i kaos.
 
Bogen giver mulighed for, at barnet får fortalt de gode og vigtige historier om, hvordan det hele begyndte med mor og fars kærlighed til hinanden og barnet, barnets første år, familieliv og oplevelser. Arbejdet med bogen giver også barnet mulighed for at fortælle dets vigtige og betydningsfulde historier om sig selv og mor og far.
 
Bogen lægger op til at tale sammen om, hvad skilsmissen betyder for barnet og familien og om tiden lige nu, men i høj grad også om tanker og håb for fremtiden.
 
Bogen ”Mor og far er skilt, historien om mor og far og mig” er en personlig gave til barnet fra forældrene. Det er også forældrene der skriver og illustrerer, så barnet oplever, at mor og far har tænkt på barnet og dets behov. Herefter er det barnet, der skriver, tegner og sætter billeder ind.
 
I ”Mor og far er skilt – historien om mor og far og mig” er der på hver side konkrete forslag til forældrene og barnet om, hvordan arbejdet med at fortælle deres fælles historie kan gribes an på en måde, så historierne danner fundament for at tage det bedste fra fortiden med ind i fremtiden.

Til forside
Tlf: 20 63 18 00
 

Aalborg Psykolog Praksis // Rosenlunden 4 // 9000 Aalborg // Tlf: 20 63 18 00 // CVR: 28447752 // E-mail: lkd@aalborgpsykologpraksis.dk