Gruppebehandling

”Siden jeg var i gruppen sidste gang, er der sket en forvandling i mit liv. Det gik op for mig, at jeg godt kunne finde ud af, at tale med de andre i gruppen. Jeg havde ikke lyst til at det skulle slutte og det var rigtig hyggeligt. Jeg troede ikke, at jeg kunne det. Siden da har jeg ikke længere været bange for at tale med andre. Der er meget stort for mig. Jeg vil bare gerne sige tak”

Citat fra en tidligere deltager i gruppen for social angst.

”Jeg er altid lettet, når jeg går herfra. Det er dejligt at have et sted hvor det er muligt at tale om min mor. Det er også rart at høre I andre fortælle om jeres mødre. På en eller anden måde føler jeg, at tomheden bliver mindre og det bliver lidt lettere at leve med sorgen og savnet, fordi jeg ved jo, at I også har det, og at det er sådan det er”

Citat fra en tidligere deltager i sorggruppen

Når du får mulighed for at tale om dit liv i grupper med andre mennesker kan du opleve en form for samhørighed og et erfaringsfællesskab, som kan være et rigtig godt grundlag for vækst. Det kan nogle gange være lettere at tage fat i et problem, hvis du oplever, at andre kender til netop det problem. Det er meget værdifuldt at opleve, at andre blive vidne til din betydningsfulde historie. Når du tillige får hjælp til at finde dine egne ressourcer i fortællingen, vil du som regel opleve, at det bliver lettere at forandre problemhistorien og leve mere i overensstemmelse med dine værdier.


Du er velkommen til at ringe eller skrive for yderligere information.

 

Til forside
Tlf: 20 63 18 00
 

Aalborg Psykolog Praksis // Rosenlunden 4 // 9000 Aalborg // Tlf: 20 63 18 00 // CVR: 28447752 // E-mail: lkd@aalborgpsykologpraksis.dk