Gruppebehandling

”Siden jeg var i gruppen sidste gang, er der sket en forvandling i mit liv. Det gik op for mig, at jeg godt kunne finde ud af, at tale med de andre i gruppen. Jeg havde ikke lyst til at det skulle slutte og det var rigtig hyggeligt. Jeg troede ikke, at jeg kunne det. Siden da har jeg ikke længere været bange for at tale med andre. Der er meget stort for mig. Jeg vil bare gerne sige tak”

Citat fra en tidligere deltager i gruppen for social angst.

”Jeg er altid lettet, når jeg går herfra. Det er dejligt at have et sted hvor det er muligt at tale om min mor. Det er også rart at høre I andre fortælle om jeres mødre. På en eller anden måde føler jeg, at tomheden bliver mindre og det bliver lidt lettere at leve med sorgen og savnet, fordi jeg ved jo, at I også har det, og at det er sådan det er”

Citat fra en tidligere deltager i sorggruppen

Når du får mulighed for at tale om dit liv i grupper med andre mennesker kan du opleve en form for samhørighed og et erfaringsfællesskab, som kan være et rigtig godt grundlag for vækst. Det kan nogle gange være lettere at tage fat i et problem, hvis du oplever, at andre kender til netop det problem. Det er meget værdifuldt at opleve, at andre blive vidne til din betydningsfulde historie. Når du tillige får hjælp til at finde dine egne ressourcer i fortællingen, vil du som regel opleve, at det bliver lettere at forandre problemhistorien og leve mere i overensstemmelse med dine værdier.

I Aalborg Psykologpraksis opretter vi løbende grupper med forskellige temaer.
De næste grupper, som er planlagt, er gruppen for unge, der har mistet forældre samt skilsmissegruppen. Desuden starter en kursusgruppe i mindfulness. Læs mere om de aktuelle grupper under nyheder (klik her)


Gruppe for spiseforstyrrelser

  • Lider du af en spiseforstyrrelse?
  • Mangler du redskaber til at tackle de tanker, som ledsager din spiseforstyrrelse?
  • Mangler du nogen at tale med omkring de svære følelser, der er omkring det at have en spiseforstyrrelse?
  • Stiller du store krav til dig selv?
  • Tænker du på andre, men glemmer dig selv?
  • Har du mod på at komme tættere på dine værdier?
  • Har du brug for at finde ud af hvordan du skal komme videre i dit liv?

 

 

Uanset om du allerede er i et behandlingsforsløb eller ej, kan du måske have glæde af at deltage i en gruppe med andre, som kender til problematikken.


Vi har en gruppe med unge kvinder, som lider af en spiseforstyrrelse. I gruppen arbejdes ud fra ACT- Gruppen er åben for nye medlemmer.


Du er velkommen til at ringe eller skrive for yderligere information.

 

kvs
Til forside
Tlf: 20 63 18 00
 

Aalborg Psykolog Praksis // Hasserisvej 99 // 9000 Aalborg // Tlf: 20 63 18 00 // CVR: 32339840 // E-mail: info@aalborgpsykologpraksis.dk